Café Hogenboom

|

Lunchen of dineren bij haardvuur, je verhaal kwijt aan de bar of een lekkere pot biljart of darts. Klanten komen graag bij Café-Restaurant Hogenboom in Roelofarendsveen. Het horecabloed loopt door de aderen van de familie Hogenboom en het is hen er dan ook alles aan gelegen het de klanten naar de zin te maken. De nominatie voor de Sterkste Schakel onderstreept dat.

Lunchen of dineren bij haardvuur, je verhaal kwijt aan de bar of een lekkere pot biljart of darts. Klanten komen graag bij Café-Restaurant Hogenboom in Roelofarendsveen. Het horecabloed loopt door de aderen van de familie Hogenboom en het is hen er dan ook alles aan gelegen het de klanten naar de zin te maken. De nominatie voor de Sterkste Schakel onderstreept dat. “Ons café heeft écht een dorpsfunctie, van jong tot oud komt hier”, vertelt Bart Hogenboom. Hij is samen met zijn broer Martin en zijn ouders Martin en Marja eigenaar van de horecaketen. Naast het café-restaurant beschikt de familie over Partycentrum De Buren. Een jaar geleden voegden ze ook de horecagelegenheidYachtclub Noorderhem aan hun horeca-activiteiten toe.

Dorpse sfeer

Dat mensen zich thuis voelen is zeer belangrijk volgens Bart. “Natuurlijk gaat het om het totaalplaatje. De ontvangst en de bediening spelen mee. De keuze op de kaart en de kwaliteit van het eten zijn zeer belangrijk. En ook de sfeer van een gezellig bruin café en onze nette toiletten dragen hieraan bij. We zijn niet voor niets Gouden Horecazaak 2012 geworden.

Maar daarnaast is het vooral ook ons kent ons. Ik denk dat we zeker 95% van de klanten bij naam kennen. Die dorpse sfeer, even een biljartje leggen, een borrel doen en een hapje eten, dat bevalt mensen. We hebben ze veel te bieden. De horeca is veel uitgebreider dan vroeger. Kwam je toen misschien alleen voor een borrel, nu komen mensen gezellig eten in het restaurant, daarna gaan de tafels aan de kant en neemt de kroegfunctie het over.”

Café Hogenboom / Partycentrum de Buren / Yacht Club Noorderhem

Sotaweg 150
2371 GH Roelofarendsveen
T: 071 331 44 22
E: info@cafehogenboom.nl
I www.cafehogenboom.nl