Grande Finale 2019

15 / 03 / 19

Grand Hotel Huis ter Duin

60 finalisten, verdeeld in 9 sectoren, zijn in de race voor de felbegeerde titel van Sterkste Schakel 2019. Op de finaleavond zullen, naast de Sterkste Schakel trofee, ook de 9 sectorprijzen waaronder de TK Penning voor Internationaal Zakendoen, de Publieksprijs, de Sterkste Website, de Grant Thornton Aanmoedigingspenning en de Penning voor de Meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer worden uitgereikt. Dit alles in de stijlvolle ambiance van de Keizerzaal in Grand Hotel Huis ter Duin gelegen aan de Koningin Astrid Boulevard 5 in Noordwijk.

De Sterkste Schakel Trofee wordt op 15 maart 2019 voor de zestiende keer uitgereikt. Inmiddels mogen de trofee en de bronzen penning voor de sector-winnaars gerust de meest aansprekende ondernemersprijzen voor het Rijnlandse bedrijfsleven worden genoemd.

De presentator van de avond

Dit jaar is de presentatie in handen van de bekende trendwatcher Richard Lamb, eigenaar van Bureau Trendwatcher.com dat zich richt op trends en innovaties. Iedere week is Richard op de radio te horen bij BNR als hij, samen met Lieke Lamb, de Trendsverwachting geeft in het programma bij van Paul van Liempt. Als Futuroloog / TrendWatcher spreekt Richard tijdens zijn keynotes en TrendTalk-presentaties zowel over trends, als over de manier waarop men zelf trends kan spotten en vertalen naar kansen en innovaties. Hij ontwikkelde daartoe het ‘TO DO Brainstormmodel’. Deze leidraad gebruikt hij ook tijdens zijn strategische BigBrainstorm-sessies bij overheden en bedrijven. Zijn vaardigheden als dagvoorzitter / discussieleider deed hij op als radiopresentator bij de NOS, AVRO en Omroep WNL.

Programma

19.00 – 20.15 uur Ontvangst gasten in de Tappenbeck Foyer
20.15 - 20.30 uur Plaatsnemen in de Pickézaal voor de finaleavond
20.30 Aanvang finaleavond (1e deel)
21.30 – 22.00 uur Pauze
22.00 Aanvang finale (2e deel)
23.00 – 00.30 uur Gezellige nazit
00.30 uur Einde

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op de eigen parkeerplaats van Grand Hotel Huis ter Duin. De slagboom zal bij vertrek voor uw auto geopend worden. U heeft dus geen uitrijkaart nodig.

Routebeschrijving

Reserveren entreekaarten

Het Sterkste Schakel gala biedt een uitgelezen mogelijkheid om zakelijke relaties te ontmoeten en om kennis te maken met nieuwe contacten en is tevens een prachtige incentive om uw medewerkers aan te bieden.

Elk genomineerd bedrijf en elk Kring-en/of jurylid ontvangt sowieso 2 gratis entreekaarten. Inclusief drankjes en hapjes van 19.00 uur tot 00.30 uur. Inclusief gratis parkeren. Extra kaarten kosten 50 euro per stuk.

Wilt u extra kaarten bestellen? Dan kunt u gebruik maken van onderstaande link. U ontvangt binnen twee dagen uw kaarten per post.

Het betaalsysteem ondersteunt geen Internet Explorer maar wel Google Chrome, Firefox en Safari.

Reserveer online kaarten

Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan niet te lang te wachten met het bestellen van kaarten. De Keizerzaal biedt plaats aan 350 personen en vol is helaas echt vol!

Een complete
Sterkste Schakel Avond

Beleef de Sterkste Schakel finaleavond in stijl. Maak van de finaleavond een complete avond uit, met diner en overnachting. Grand Hotel Huis ter Duin biedt u diverse mogelijkheden.

Maak van de finale avond een complete avond uit, met diner en overnachting. Grand Hotel Huis ter Duin biedt de bezoekers op vrijdag 15 maart diverse mogelijkheden. Reserveringen voor een diner en een overnachting staan op zichzelf en dient u zelf bij Grand Hotel Huis ter Duin te doen.

Indien u gebruik wenst te maken van een diner tegen het aantrekkelijke tarief kunt u reserveren via telefoon 071-365 1300 of per mail reservations@huisterduin.com o.v.v. Sterkste Schakel. De genoemde tarieven zijn exclusief dranken.

Diner in Breakers Beach House

3 gangen menu van de chef, exclusief dranken á € 42,50 per persoon

Diner in Brasserie La Terrasse

3 gangen menu van de chef, exclusief dranken á € 37,00 per persoon

Diner in Restaurant Latour

3 gangen menu van de chef, exclusief dranken á € 59,50 per persoon

Overnachting

Gasten van de finale avond kunnen overnachten in één van de deluxe kamers tegen het gereduceerde tarief van € 140,00 inclusief internationaal ontbijt buffet, exclusief toeristenbelasting á € 2,15 p.p.p.n. Voor dubbele bezetting berekenen wij een toeslag van € 20,00. Kamers zijn te reserveren op basis van beschikbaarheid. Reserveren kunt u via telefoon 071-3619220.