Grande Finale 2018

16 / 03 / 18

Grand Hotel Huis ter Duin

65 finalisten, verdeeld in 9 sectoren, zijn in de race voor de felbegeerde titel van Sterkste Schakel 2018. Op de finaleavond zullen, naast de Sterkste Schakel trofee, ook de 9 sectorprijzen waaronder de TK Penning voor Internationaal Zakendoen, de Publieksprijs, de Sterkste Website, de Grant Thornton Aanmoedigingspenning en de Penning voor de Meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer worden uitgereikt. Dit alles in de stijlvolle ambiance van de Keizerzaal in Grand Hotel Huis ter Duin gelegen aan de Koningin Astrid Boulevard 5 in Noordwijk.

De Sterkste Schakel Trofee wordt op 16 maart 2018 voor de vijftiende keer uitgereikt. Inmiddels mogen de trofee en de bronzen penning voor de sector-winnaars gerust de meest aansprekende ondernemersprijzen voor het Rijnlandse bedrijfsleven worden genoemd.

Het presentatieduo van de avond

Dit jaar is de presentatie in handen van het bekende trendwatchersduo Richard en Lieke Lamb, eigenaren van Bureau Trendwatcher.com dat zich richt op trends en innovaties. Lieke houdt zich als trendwatcher, spreker en columniste al vele jaren bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op de verschillende sectoren en branches. Iedere week is zij, samen met Richard, op de radio te horen bij BNR als zij hun Trendsverwachting geven in het programma bij van Paul van Liempt. Als Futuroloog / TrendWatcher spreekt Richard tijdens zijn keynotes en TrendTalk-presentaties zowel over trends, als over de manier waarop men zelf trends kan spotten en vertalen naar kansen en innovaties. Hij ontwikkelde daartoe het ‘TO DO Brainstormmodel’. Deze leidraad gebruikt hij ook tijdens zijn strategische BigBrainstorm-sessies bij overheden en bedrijven. Zijn vaardigheden als dagvoorzitter / discussieleider deed hij op als radiopresentator bij de NOS, AVRO en Omroep WNL.

Simone Nijssen komt zingen

Een piepjonge Simone Nijssen bracht in 2010 in het SBS6 programma Popstars heel Nederland in vervoering met haar glasheldere stemgeluid en haar indringende vertolkingen. Het leverde haar de tweede plaats op en een enorme schare fans. Inmiddels is Simone afgestudeerd in de Neuropsychologie maar ze treedt nog regelmatig op. Op de finaleavond zal ze zorgen voor een verrassend optreden.

De Sterkste Schakel Finaleavond is mogelijk gemaakt door

Rijnstreek Business, Grant Thornton, Grand Hotel Huis ter Duin, Okay Color Graphics, TeekensKarstens advocaten notarissen, Solid Rental, Elles & Hellen Decor & Architectuur, That’s Lease, Bron Drukwerkveredeling, Lemkes Bloemsierkunst & Verhees Notarissen.

Programma

19.00 – 19.45 uur Ontvangst met welkomstdrankje
19.45 uur Zaal open
20.00 – 22.30 uur Prijsuitreikingen
21.00 – 21.30 uur Pauze
22.30 – 00.30 uur Gezellige nazit met borrel en diverse hapjes in de lounge
00.30 uur Einde

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op de eigen parkeerplaats van Grand Hotel Huis ter Duin. De slagboom zal bij vertrek voor uw auto geopend worden. U heeft dus geen uitrijkaart nodig.

Routebeschrijving

Reserveren entreekaarten

Entreekaarten voor de finaleavond kosten 40 euro (excl. 21% BTW), inclusief parkeren, hapjes en drankjes tot 00.30 uur. U kunt online reserveren, telefonisch (De Reus media, 071 – 4080557) en via email (sterksteschakel@rijnstreekbusiness.nl). Reserveren is mogelijk tot dinsdag 13 maart 12.00 uur.

Reserveer online kaarten

Een complete
Sterkste Schakel Avond

Beleef de Sterkste Schakel finaleavond in stijl. Maak van de finaleavond een complete avond uit, met diner en overnachting. Grand Hotel Huis ter Duin biedt u diverse mogelijkheden.

De diners worden geserveerd in de diverse restaurants die Grand Hotel Huis ter Duin rijk is. Indien u gebruikt wenst te maken van een geheel verzorgd diner tegen een aantrekkelijk tarief kunt u reserveren via telefoonnummer 071 - 365 1300 of per email: reservations@huisterduin.com o.v.v. Sterkste Schakel. De genoemde tarieven zijn exclusief drankjes.

Diner in Breakers Beach House

3-gangen menu van de Chef, € 34,50 per persoon

Diner in Brasserie La Terrasse

3-gangen menu van de Chef, € 34,50 per persoon

Diner in Restaurant Latour

3-gangen menu van de Chef, € 59,50 per persoon

Overnachting

Grand Hotel Huis ter Duin biedt de gasten van De Sterkste Schakel Finaleavond de mogelijkheid om, in stijl, te blijven overnachten in één van de luxe kamers tegen een gereduceerd tarief van € 140,00 (enkel gebruik), inclusief internationaal ontbijt buffet, exclusief toeristenbelasting (€ 2,15 p.p.p.n.). Voor dubbel bezetting berekenen wij een toeslag van € 20,00. De kamers zijn te reserveren op basis van beschikbaarheid. Het reserveren van een overnachting kan via telefoonnummer 071 - 365 1300 of per email: reservations@huisterduin.com o.v.v. Sterkste Schakel.