Grande Finale 2015

20 / 03 / 15

Grand Hotel Huis ter Duin

Ruim 50 finalisten, verdeeld over 8 sectoren, zijn in de race voor de felbegeerde titel van Sterkste Schakel 2015. Op de finale avond zullen naast de overall winnaar ook de 8 sectorprijzen, de Publieksprijs, de TK Penning voor Internationaal Zakendoen, de Sterkste Site en de Grant Thornton Aanmoedigingspenning worden uitgereikt.

Dit alles in een perfecte ambiance in de sfeervolle Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin gelegen aan de Koningin Astrid Boulevard 5 in Noordwijk. De presentatie van de avond, die om acht uur begint, is dit keer wederom in handen van Bob Heeren van RWV Advocaten, die behalve als advocaat ook inzetbaar is als mediator en trainer communicatieve vaardigheden. Tijdens de finale avond zal er nog een verrassend optreden worden verzorgd! Na de prijsuitreikingen is er nog een gezellige nazit tot 00.00 uur.

Deze schitterende avond is mogelijk gemaakt door het regionale zakenmagazine Rijnstreek Business (De Reus media), Grant Thornton, Station Drukwerk, Grand Hotel Huis ter Duin, TeekensKarstens Advocaten, Thierry de Reus, Sondz, Castellum Drukwerk, RWV Advocaten, Bron Drukwerkverdeling, Jack Heeringa Bloemverwerking, Lemkes Bloemsierkunst, Verhees Notarissen en alle juryleden.

Programma

19.00 – 19.45 uur Ontvangst met welkomstdrankje
19.45 uur Zaal open
20.00 – 22.00 uur Prijsuitreikingen
22.00 – 00.00 uur Gezellige nazit met borrel en diverse hapjes in de lounge
00.00 uur Einde

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op de eigen parkeerplaats van Grand Hotel Huis ter Duin. De slagboom zal bij vertrek voor uw auto geopend worden. U heeft dus geen uitrijkaart nodig.

Routebeschrijving

Extra entreekaarten

Elk genomineerd bedrijf ontvangt 4 gratis entreekaarten. Het is mogelijk extra kaarten te bestellen.

Bestel extra kaarten

Een complete
Sterkste Schakel Avond

Om de finale avond in stijl te laten beginnen biedt Grand Hotel Huis ter Duin u de mogelijkheid een speciale 3 gangen Sterkste Schakelmenu te reserveren in één van de drie onderstaande restaurants. U bent vanaf 17.30 uur uur in de restaurants van harte welkom! Vanaf 19.00 uur kunt u zich dan weer gezellig vervoegen tussen de andere gasten van de finale avond op de eerste etage. De bar is dan vanzelfsprekend open.

U kunt zowel per telefoon als per email reserveren. Het telefoonnummer voor degenen die telefonisch willen reserveren is: 071-3651300 (afdeling reserveringen). Per email (reservations@huisterduin.com) graag even uw bedrijfsnaam, het aantal personen, keuze van uw restaurant en met vermelding van “3 gangen Sterkste Schakelmenu”.

Breakers Beach House

3 gangen Sterke Schakelmenu a € 34.50

Brasserie La Terrasse

3 gangen Sterkste Schakelmenu a € 34.50

Restaurant Latour*

3 gangen Sterkste Schakelmenu a € 59.50